Konferensbokning Uppsala

Endast konferens eller kombinera med aktivitet?

Boka konferens i Uppsala

Vi på Aliva Äventyr är en flexibel och engagerad grupp som tillhandahåller dig och ditt företag med konferenser och event i Uppsala-området! Oavsett årstid, plats och tid. Vi finns tillgängliga varje dag året runt och arrangerar tillsammans med er den ultimata konferensen!

Skräddarsydd bokning på era villkor

Står ni inför planerandet utav exempelvis en kick-off? En kundaktivitet? Kanske en personalfest eller en produktlansering? Vi skräddarsyr lösningar som passar er och era behov bäst. Det spelar ingen roll om ni önskar er en aktivitet under några timmar eller en heldag fullspäckade med utmaningar och inspiration. Vi utgår alltid utifrån era egna personliga önskemål och sätter oss sedan ner och tar fram ett färdigt paket där ni garanterat kommer känna er nöjda med slutprodukten. Ni kommer få en helhetslösning där vi finns med - från början till slut - och ser till att ni får exakt det ni vill att ett arrangemang ska innehålla!

Vi gör även mer än så! Bortsett från att arrangera er önskade aktivitet från start till mål så är vi, tack vare många år i branschen, proffs på att hitta och hyra en lämplig festlokal, ordna med catering, eventuell underhållning och mycket mer! Vi ser inte bara helheten utan har också stor respekt och kunnighet när det kommer till detaljer.
Vi lovar att ni inte kommer bli besvikna.

Mer tid över till annat
Planering av konferenser och event är någonting mycket tidskrävande, det kan alla som annordnat liknande tillställningar skriva under på! I dagens läge har de allra flesta tillräckligt med måsten och bördor som det är, vilket kan leda till att planerandet av just roliga aktiviteter lätt faller bort. Men med oss på Aliva Äventyr som hjälp kan ni lägga all er kraft och tid på annat!

 

Konferenser och arrangemang i Uppsala

Vi på Aliva Äventyr i Uppsala har planerat och arrangerat aktiviteter och event i flera års tid. Vi vågar faktiskt påstå att vi är riktiga proffs på det vi gör! Vi har lyckats bygga ett brett nätvärk, inte bara i Uppsala utan runt om i hela Sverige. Vi har många kunder som kan skriva under på att dem har varit 100 procent nöjda med vad vi åstadkommit för dem. Nyckeln till ett lyckat samarbete är att vara lyhörd inför önskemål, uppehålla en god kommunikation genom hela planeringen samt att se vad våra kunder behöver, kanske innan dem hunnit se det själva. Vi är övertygade om att vårt arbete kommer flyta på utan problem och att alla kommer vara nöjda i slutändan!

Aktivitet Pilbågsskytte

Aliva Äventyr = Glädje!

Konferenser ska vara kul och inspirerande, inte energikrävande som det många gånger tyvärr blir. Precis som att konferensen eller aktiviteten i sig ska vara rolig och enagerande ska också planerandet vara det! Tack vare vår mångåriga erfarenhet sträcker vi ut en hjälpande hand till er i ert planerande. Att planera kommer inte längre vara ett stressigt måste utan ett smärtfritt nöje!

Kontaka oss

Efter den här introduktionen kanske ni har beslutat er för att låta oss på Aliva Äventyr i Uppsala ta hand om er konferens? Härligt! Men hur går ni till väga då? Jo, med ett enkelt klick på vår hemsida fyller ni i en intresseanmälan. Vi kommer återkomma till er inom 12 timmar för att stämma av med er angående era önskemål och därefter ta planerandet vidare. Svårare än så är det inte!

Det går även utmärkt att ringa oss på vårt Stockholmsnummer till höger.

Konferensbokning

Vi vill gärna titulera oss som ett väldigt mobilt företag, eftersom vi på Aliva Äventyr Uppsala arrangerar era aktiviteter exakt där ni vill ha dem. Det spelar ingen roll om det är på en konferensanläggning, som hör till de absolut mest förekommande bokningarna, eller om ni hellre vill att vi kommer ut till er arbetsplats och arrangerar aktiviteter där ni redan befinner er. Vi är redo att befinna oss där ni vill ha oss. Oavsett om det gäller kick-off eller konferens! Detta gör vi med ett leende på läpparna eftersom vi vill finnas till för att underlätta för er och tillgodose era behov!

Vi kan självklart hjälpa er att hitta en lokal eller anläggning som lämpar sig för just ert ändamål. Om ni nu inte har ordnat det på eget håll! Vi tar vid exakt där ni vill det. Och vi roddar med allt på nolltid, allt för att underlätta för er i er planering. Efter många år i branschen har vi kunnat lägga till en rad olika konferensanläggningar och bokningsbolag på vår lista. Det finns garanterat något som passar just er. Vi vill kunna matcha alla olika typer av önskemål och behov för att ni ska bli så nöjda som ni bara kunnat drömma om.

Proffs med flexibilitet

Vi på Aliva Äventyr har under flera år planerat både små och stora event både i Uppsala men också runt om i hela Sverige. Detta har gett oss en bred och gedigen kunskap inom planering och vi är redo att ta oss ann nästan vilket uppdrag som helst! Vi tror att vi har allt som krävs för att ordna en lyckad konferens för just dig och dina anställda.
Vi på Aliva Äventyr är nämligen väldigt flexibla! Vi tar konferensen till dig genom att befinna oss på just den plats som ni önskar. Precis som vi nämnt tidigare är vi både ett mobilt, flexibelt och på så vis modernt eventbolag. Ni kan alltid förvänta er hög service, ett brinnande engangemang och flexibilitet när ni väljer att arbeta med oss.
Vill ni inte arrangera er konferens på en klassisk konferensanläggning så kommer vi mer än gärna ut till just er arbetsplats om det är vad ni efterfrågar. Ni kan räkna med oss!

Event

Inte nog med att vi är proffs på att anordna konferenser. Vi anordnar mer än gärna event av alla möjliga slag! Från ax till limpa ror vi eventet i land. Allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt utav er konferens i Uppsala, eller annan överenskommen plats! Vi har mångårig erfarenhet av eventplanering både i små och stora skalor. Vi kan tillhandahålla allt ifrån personal, till transporter och projektledning. Vi levererar hela paketet!

Känner ni att det inte räcker med bara en konferens? Eller bara teambuilding? Vill ni maximera och få ut så mycket inspiration som möjligt ur ert kommane event? Varför inte bunta ihop dessa två: Konferens + Teambuilding? En perfekt kombination för er som vill åt mötet som konferensen erbjuder tillsammans med lättsamma och roliga teambuildingaktiviteter och tävlingar!

Exempelpaket

Nedan presenterar vi två utav våra exempelpaket för att ni ska få en helhetsbild av  vad som kan erbjudas och hur det kan komma att se ut på en konferensanläggning.

Bergendal - Mötesplatsen vid Edsviken
Med sin spektakulära utsikt och helt unika underbara plats, är Bergendal i vackra Edsviken ett perfekt val för dig som vill komma bort från storstaden, men inte åka allt för långt. Med bara 20 minuters bilväg från Stockholm City och Arlanda kommer du till denna pärla belägen i Sollentuna. Här kommer du introduceras till en värld av både inspirerande och effektiva möten, men ni kommer också finna en plats för avkoppling och återhämtning.

Bergendal är den perfekta symbiosen av äldre gediget hantverk och modern arkitektur. Här finner ni nämligen en vacker gammal herrgård som bryter av vackert mot den annars moderna anläggningen. Eftersom miljön är mångsidig passar våra lokaler för allt ifrån företagskonferens till bröllopsfester. Här finner ni 115 hotellrum och hela 25 stycken konferensrum. Detta ger er möjligheten att skräddarsy er vistelse, oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap!

Fjällkonferens på Experium i Sälen

Beläget i Sälen, centralt i Lindvallen, finner ni Skistars otroliga upplevelsecentrum Experium! Här erbjuds det både konferenser och events
för upp till 1200 personer. Detta är det självklara valet för dig som vill kombinera vacker natur och utmanande aktiviteter med lärorika möten.  

Experium är minst sagt en enorm anläggning. Arenan rymmer hela 1200 sittande gäster och har också en flyttbar scen som är perfekt att använda till talare eller andra uppträdanden. Vanligtvis är denna arena exemplarisk för evenemang så som bolagsstämmor, konferenser, jubileum, mässor och seminarier, men fungerar också perfekt till stora fester! Året runt finns denna lokal tillgänglig för dig som planerar ett evenemang av det större slaget.

Det finns även mindre lokaler för er som kommer i mindre sällskap och
kanske efterfrågar en mer gemytlig och intim stämning. Här finns mysiga
lounger som kan användas både som konferenslokaler, dynamiska
gruppsamtal eller aktiviteter i mindre skalor. Det finns alltså både någonting
för dig som planerar föreläsning, för dig som vill bedriva samtal i grupper, för
jubilörer och mycket mycket mer.

I samtliga rum finns all utrustning som behövs för ett lyckat möte! Här finns
trådlöst internet, projektorer, whiteboards, blädderblock och mycket mer.
Vi har även valt att utrusta några av våra lokaler med ljudsystem och LCD-
skärmar.

Du kan välja att bo i våra superfräscha lägenheter för maximal komfort eller
vill du kanske hellre uppleva Sälen som sig bör och bo i en mysig stuga under
konferensen? Valet är helt upp till dig! Vi har ett flertal högklassiga
restauranger där du garanterat kommer hitta något som faller dig i smaken.
Här kan du uppleva smaker från hela världen, eller föredrar du husmanskost?
Ingen fara, här kan du få exakt det du är sugen på för dagen.

Aktiviteter och äventyrliga strapatser finns i stor variation både på Experium
men också runt om i hela Sälen. Nedan följer ett axplock av allt du kan
uppleva!

Vandring/skidåkning
Mountainbike
Äventyrsbad
Aliva Äventyr finns på plats i Sälen och kan arrangera några utav våra teambildande aktiviteter. Välj bland annat på:

Skutsimulator
The Seven Senses
Talangjakt
Teambuilding

Glöm inte att vi alltid eftersträvar att anpassa allting efter era personliga
behov! Detta innebär att det inte finns några fasta ramar eller priser på vad
just er konferens kan kosta.

Tid för konferens: Efter behov
Gruppstorlek: Obegränsat
Pris: Vänligen fråga om en offert

Det slutgiltiga priset baseras på antal personer, konferensens längd samt innehåll. Läs gärna mer om dessa aktiviteter på Aliva.se!

Önskar ni endast boka en hederlig klassisk konferens kan Aliva självklart hjälpa till med detta. Kanske kan vi tillsammans hitta en passande aktivitet för just er? Tveka inte - kontakta oss redan idag!

 

Teambuilding

Teambuilding med fokus på gruppen!

Vill ni som grupp med hjälp av Aliva Äventyr stärka erat samarbete? Med hjälp av våra teambuildingövningar där vi anpassar innehållet och övningarna efter just er grupps behov, kan ni stärkas både som grupp, i helhet men också som enskilda individer.

Stå inte bredvid och titta på, utan bli en aktiv del i att utveckla och driva ert team framåt! Med våra teambuildingaktiviteter kommer ni att bli bättre på att samarbeta internt, gruppens sammanhållning och integritet kommer att öka och ni kommer att utveckla en djupare känsla gentemot varandra. Vi kan alla skriva under på att med god tillit i en grupp så fungerar det vardagliga samarbetet betydligt smidigare!

Teambuilding och konferens med bästa aktivitetsledarna

Under teambuildingen utvärderar någon av våra aktivitetsledare er som grupp, för att se hur ni handskas med de problem ni stöter på i övningarna. Detta följs upp med dialog och reflektion - allt för att ni ska få ut så mycket kunskap som möjligt och på ett enkelt vis bilda er en helhetsuppfattning av er som grupp.
Detta sätt att arbeta kommer skänka er grupp värdefulla insikter om hur ni fungerar som grupp och därmed vad ni behöver jobba på. Ni kommer också känna positiv feedback när ni svart på vitt får veta exakt vad ni är absolut bäst på! När ni lämnar oss kommer ni känna att ni utvecklats på många plan. Kommunikation, värderingar, gruppdynamik, ledarskap, teamkännedom och självinsikt är bara några ord som kan knyta ihop påsen av erfarenheter ni tar med er hem.

Teambuilding på era villkor!

Eftersom att alla grupper är sammansatta av olika människor med olika åsikter, bakgrunder och värderingar blir inget team det andra likt. Därför behövs det förståelse för att alla grupper önskar olika tillvägagångssätt. Teambuilding är roligt just för att det kan utföras på så många sätt! Vi lägger därför stor vikt vid kommunikation mellan oss och er som kunder. Övningarna ska anpassas efter de specifika behov som just ert team kan tänkas ha.

Hur aktiviteten genomförs

Dagen börjar med en introduktion som behandlar grupputveckling och samarbete i stort. Därefter kommer ni som grupp genomföra de utvalda teambuildingövningar som ni själva har önskat. Ni kommer här värderas och till sist kommer allting avslutas med både reflektion och utvärdering av dagens utmaningar.
Tid för konferens: Efter behov
Tid teambuildingdag: 3 timmar – heldag                            
Gruppstorlek: Obegränsat